Primăria și Consiliul Local Oltenița au organizat NUNTA DE AUR 2022 | Partea 1 – Reînnoirea jurămintelor

Primăria și Consiliul Local Oltenița au organizat NUNTA DE AUR 2022 | Partea 1 – Reînnoirea jurămintelor

Cu o tradiție de 15 ani, “Nunta de Aur “ este unul din evenimentele marcante ale urbei oltenițene, adresat cuplurilor care au ajuns la venerabila aniversare a 50 de ani de căsnicie .

Joi, 6 octombrie, 50 de cupluri au fost felicitate pentru respectul şi dragostea pe care şi-o poartă de jumătate de veac, printr-o ceremonie ce a avut loc, în mod simbolic, în Sala Mare a Primăriei Oltenita. După ce și-au reînnoit jurămintele, cuplurile au primit câte un certificat aniversar, suma de 800 de lei şi flori, în semn de recunoştinţă şi respect pe care municipalitatea le poartă faţă de aceștia.

A fost o zi încărcată de emoții, care a continuat la Catedrala ”Sf. Nicolae”, acolo unde un sobor de preoți a oficiat o slujbă de binecuvântare a perechilor ”de aur”. Evenimentul s-a încheiat la unul dintre restaurantele din localitate, acolo unde cuplurile sărbătorite au petrecut pe muzica formației Rechinii din Oltenita. (Foto și video, într-o viitoare postare)

Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Oltenita.

Costinel Milescu, primarul municipiului Oltenita: “Iubirea și prețuirea pe care au împărtășit-o sunt valori reale prin care au fost puse bazele acestor căsnicii statornice! Vreau să vă mulțumesc pentru că ne sunteți tuturor un model de viață și să vă felicit cu ocazia aceastei frumoase aniversări a Nunții de Aur. Și încă ceva, vreau să ne promiteți că ne revedem și la Nunta de Platină. Să aveți o zi frumoasă și să vă bucurați unul de celălalt.”

 

 

GALERIE FOTO

Ultima modificare: 10.10.2022 – 11:51 de către Oltenita IT

Sari la conținut