Incidența 12 octombrie: 8,77! Municipiul Olteniţa a intrat în carantină de noapte şi în timpul săptămânii. DOCUMENT CJSU Călărași

Incidența 12 octombrie: 8,77! Municipiul Olteniţa a intrat în carantină de noapte şi în timpul săptămânii. DOCUMENT CJSU Călărași

Municipiul Oltenița a intrat, începând de marţi, 12 octombrie 2021,  în carantină de noapte și în timpul săptămânii, după ce rata de infectare cu Covid-19 a ajuns la 8,77, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Călărași.

După ce municipiul Oltenița a ajuns la o rată de infectare de 8,77 la mie, începând de marţi, 12 octombrie, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 20:00 – 5:00, cu anumite excepții.

Magazinele se închid la ora 22:00.

Persoanele vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator ori o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

De asemenea, pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

DESCARCA MODELE FORMULARE

DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE – format PDF

ADEVERINTA ANGAJATOR – format PDF

Hot 130-11.10.2021

Ultima modificare: 18.10.2021 – 12:38 de către Oltenita IT

Sari la conținut