Comunicat – CONFERINTA FINALIZARE PROIECT  „INTEGRITATEA DE LA A LA Z”

Comunicat – CONFERINTA FINALIZARE PROIECT „INTEGRITATEA DE LA A LA Z”

In data de 20.01.2023 a avut loc conferinta de inchidere a proiectului: :„ INTEGRITATEA DE LA A LA Z”-Cod SIPOCA 1124/ Cod MySMIS 151944, finantat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 si derulat in parteneriat cu Directia Generala Anticoruptie.

La conferinta au participat domnul Primar Milescu Costinel, Comisar sef de politie Cretu Ionut-Cornel ( reprezentant Directia Generala Anticoruptie), comisar sef de politie Veghiu Sorin- George (reprezentant Directia Generala Anticoruptie) , comisar sef de politie Vlad George- Laurentiu (reprezentant Directia Generala Anticoruptie).

In cadrul acesteia s-au prezentat obiectivele proiectului, rezultate si indicatori realizati, beneficiile aduse de implementarea proiectului pentru activitatea desfasurata de functionarii publici, alesi locali si personal contractual.
Beneficiile aduse de implementarea proiectului au fost punctate si de catre directorul Liceului Tehnologic „Nicolae Balcescu”- doamna Cristiana Dragan, de domnul director al Colegiului „Neagoe Basarab”- Marian Ursu si de catre profesor Paul Niculita – Liceul Tehnologic „Ion Ghica”.

Implementarea proiectului a dus la imbunatatirea cunostintelor si a competentelor personalului din autoritatea publica locala în ceea ce priveste prevenirea coruptiei si a crescut gradul de constientizare a existentei coruptiei si a modalitatilor de prevenire a acesteia, atât în rândul cetatenilor cât si al personalului din administratia locala.

 

Comunicat-anunt-de-presa FINALIZARE

 

Ultima modificare: 01.02.2023 – 09:06 de către Oltenita IT

Sari la conținut